Ajankohtaista

Vaiha lähiruokabrunssiin 4.6. klo 11-15!

Tule maistelemaan paikallisten tuottajien raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Lähiruokabrunssimme jatkuvat Juhannuksen jälkeen koko heinäkuun ajan elokuun puoleen väliin saakka.

Klikkaa kuvaa ja tutustu Vaiha brunssiin!

Ravintola

Tarjoamme laadukkaita kahvila-, lounas- ja tilauspalveluita paikallisille sekä ohikulkeville matkaajille historiallisessa miljöössä 1880-luvun lopulla rakennetussa nikkarityylisessä asemarakennuksessa.

Nappaa mukaasi Vaihan kahvi ja bageli junanvaihdon yhteydessä. Nauti herkullisesta lounaasta paikan päällä tai mukaan otettuna. Meillä järjestät onnistuneet kokoukset, vietät tunnelmalliset juhlat ammattitaidolla ja tyylillä toteutettuna tai voit tilata juhlatarjoilut myös kotiisi.

Olemme A-oikeuksin varusteltu kahvila-ravintola ja meiltä löytyy valikoima käsityönä tehtyjä pienpanimo-oluita sekä siideriä.

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: