Ajankohtaista

Vaihan kesän aukioloajat

Juhannus on jo ihan nurkan takana, ja niin ollen myös Vaihan kesäaukioloajat!

Vaiha on suljettu juhannuksena 23.6.-25.6 (pe-su) ja avaa ovensa maanantaina 26.6. uudistetuilla aukioloajoilla

Juhannuksen jälkeen lounaspöytämme muuttuu arkisin Vaihan Kesäpöydäksi jota tarjoillaan 10.30-14.30 välisenä aikana. Vaihan kesäpöydässä on tarjolla upeita lähiruokaelämyksiä kuten tähänkin asti, mutta suosimme vielä enemmän sesongin raaka-aineita sekä lähituottajien tuotteita. Kesäpöydän hinta on 12 €/hlö.

Viikonloppuisin tarjoilemme Vaihan lähiruokabrunssia ja pöytä on katettuna lauantaisin ja sunnuntaisin 11-15 välisenä aikana.

Näiden lisäksi voi herkutella Vaiha Cartten herkuilla aina lounas- ja brunssiaikojen ulkopuolella!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola

Tarjoamme laadukkaita kahvila-, lounas- ja tilauspalveluita paikallisille sekä ohikulkeville matkaajille historiallisessa miljöössä 1880-luvun lopulla rakennetussa nikkarityylisessä asemarakennuksessa.

Nappaa mukaasi Vaihan kahvi ja bageli junanvaihdon yhteydessä. Nauti herkullisesta lounaasta paikan päällä tai mukaan otettuna. Meillä järjestät onnistuneet kokoukset, vietät tunnelmalliset juhlat ammattitaidolla ja tyylillä toteutettuna tai voit tilata juhlatarjoilut myös kotiisi.

Olemme A-oikeuksin varusteltu kahvila-ravintola ja meiltä löytyy valikoima käsityönä tehtyjä pienpanimo-oluita sekä siideriä.

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: