3-ruokalajin pääsiäismenu

3-RUOKALAJIN PÄÄSIÄISMENU 29 €

21.-22.2019
Sunnuntaina ja maanantaina
KLO 12-16

Varaa pöytä



ALKURUOKA
Kuohkeaa parsakeittoa, pekonikrutonkeja ja basilikavaahtoa (L)

PÄÄRUOKA
Pitkään haudutettua kotimaista karitsanpotkaa,
palsternakka-perunapyrettä, pariloituja kauden kasviksia
ja tummaa madeirakastiketta (L,G)

TAI

Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta,
kevätsipulirisottoa ja fenkolivoikastiketta (L,G)

TAI

Herkkutattipastaa, paahdettuja balsamico-juureksia
ja parmesaani-versosalaattia (L)

JÄLKIRUOKA
Suklaa-appelsiinibrownie,
valkosuklaa-rahkaparfait ja tyrnikastiketta (L)



LASTEN 3-RUOKALAJIN PÄÄSIÄISMENU
16 € (4-12 vuotta)

ALKURUOKA
Vihersalaattia, kurkkua, tomaattia, vesimelonilohkoja,
rapeita juures- ja perunalastuja, dippikastiketta (L,G)

PÄÄRUOKA
Lehtipihvi kotimaisesta rotukarjan ulkofileestä, maustevoi
maalaisranskalaisia ja pariloituja kauden kasviksia

TAI

Voissa paistettua kirjolohta,
perunamuussia, pariloituja kauden kasviksia
ja kermaviilikastiketta

JÄLKIRUOKA
Suklaa- ja vaniljajäätelöä, mansikkakastiketta (L,G)

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: