Isänpäivämenu 10.11.2019

 

VARAA PÖYTÄ

 

Viheryrttisalaattia ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (M,G)
Sinappista puolukkakastiketta (M,G)
Vaihan kasvipikkelssiä (M,G)
Pestomarinoituja kirsikkatomaatteja ja Jukolan cheddar juustoa (L,G)
Luomu punajuuri-kvinoasalaattia ja paahdettua pähkinää (M,G)
Perinteistä metsäsienisalaattia (L,G)
Lasimestarin lohta (M,G)
Muikkukukkosta ja hyrskykurkkua (L)
Paahtopaistia Pienikankaan tilan Highlanderista ja piparjuurikreemiä (L,G)
Hirvipateeta ja cumberlandin kastiketta (L,G)
***
Vaihan juureen leivottua maalaisleipää (M) ja ohrarieskaa (L)
Siiskosen leipomon ruisleipää (M)
Yrttituorejuustoa (L) ja voita (L)
***
Pekonilla ja omenalla täytettyä Kuvalan tilan possun ulkofilettä ja rosépippurikastiketta (L,G)
Bataatti-perunavuokaa (L,G)
Pariloituja sesongin kasviksia ja portobellosientä (M,G)
***
Kuningatarmarja-suklaatäytekakkua (L)
Mausteista banaani-karpalokuivakakkua (L)
Kahvia ja haudutettua luomuteetä

29,50 €
4-12 -vuotiaat 13 €

Lapsille pääruokavaihtoehtona:
Vaihan lihapullia kermakastikkeessa ja perunamuussia (L)

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: