Kokoukset

Asemaravintola Vaihassa voit järjestää kokouksen vanhassa ja kauniissa asemamiljöössä herkullisten kokoustarjoilujen kera.

Vaihan kokoustila on varattavissa min. 15 henkilön ryhmille Vaihan aukiolojen mukaisesti (ma-to klo 8-17, pe 8-20). Iltaisin sekä lauantaisin erillistilauksesta.

 

Asemapäällikön huone max 25 henkilöä
Tilassa TV -näyttö 48” VGA- ja HDMI -liitännällä, fläppitaulu, WLAN -internet yhteys ja tarvittaessa PC- asiakkaan käyttöön. Muut kokousvälineet erillissopimuksesta ja -veloituksesta.

 

Räätälöimme mielemmämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokouspaketin toiveidenne pohjalta.

 

 

 

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä osoitteeseen asemaravintola@vaiha.fi tai puhelimitse p. 010 325 6090.

Tarjouspyyntölomake

Ravintola

Tarjoamme laadukkaita kahvila-, lounas- ja tilauspalveluita paikallisille sekä ohikulkeville matkaajille historiallisessa miljöössä 1880-luvun lopulla rakennetussa nikkarityylisessä asemarakennuksessa.

Nappaa mukaasi Vaihan kahvi ja bageli junanvaihdon yhteydessä. Nauti herkullisesta lounaasta paikan päällä tai mukaan otettuna. Meillä järjestät onnistuneet kokoukset, vietät tunnelmalliset juhlat ammattitaidolla ja tyylillä toteutettuna tai voit tilata juhlatarjoilut myös kotiisi.

Olemme A-oikeuksin varusteltu kahvila-ravintola ja meiltä löytyy valikoima käsityönä tehtyjä pienpanimo-oluita sekä siideriä.

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: