Lounaat

MA-PE 10.30 – 15.00

Koko lounas 10,40 € / Kevyt Lounas 8,20 €

  • Asemaravintola
  • Ravintola Savo

Lounas

 


MAANANTAI 24.2.
Vihersalaattia (M,G)
Savulohi-pennepastasalaattia (L)
Hyrskykurkkuja (M,G)
Perinteistä kalakeittoa (L,G)
Perunamuussia (L,G)
Paahdettuja rakuunaporkkanoita (M,G)
Aseman jauhelihapullia ja sinappikermakastiketta (L) *kotimainen jauheliha
Mansikka-vaniljarahkaa (L,G)


TIISTAI 25.2.
Vihersalaattia (M,G)
Espanjalaista maalaissalaattia (L,G)
Kiinankaali-kimchi (M,G)
Kasvissosekeittoa (L,G)
Basilika-parmesaanirisottoa (L,G)
Bataatti-juureslaatikkoa (L,G)
Persiljavoissa paistettua kotimaista kanaa ja tikka-masalakastiketta (L,G)
Suklaa-appelsiinivanukasta (L,G)


KESKIVIIKKO 26.2.
Vihersalaattia (M,G)
Linssi-fetasalaattia (L,G)
Vaihan kasvipikkelssiä (M,G)
Tuoretomaattikeittoa (L,G) ja leipäkrutonkeja (M)
Juures-perunapyrettä (L,G)
Melanzane eli parmeesaani-kasvisvuokaa (L)
Omenaliemessä haudutettua kotimaista possunkassleria ja provencalekastiketta (M,G)
Leipurimme mokkapalat (L)


TORSTAI 27.2.
Vihersalaattia (M,G)
Peruna-omenasalaattia (M,G)
Mustaherukka-porkkanasalaattia (M,G)
Kookos-kanakeittoa (M,G)
Muhennettua ruohosipuliperunaa (L,G)
Punajuuri-aurajuustokiusausta (L,G)
Tillivoissa paistettua kotimaista kirjolohta ja sitruunavoikastiketta (L,G)
Omena-kanelivispipuuroa (M)


PERJANTAI 28.2.
Vihersalaattia (M,G)
Pähkinäistä nuudeli-grillijuustosalaattia (G)
Coleslaw (M,G)
Savuporo-juustokeittoa (L,G)
Maalaisperunoita (M,G)
Kinkku-ananas-mozzarellajuustopizzaa (L)
Pulled beef kotimaisesta rotukarjasta ja aiolia (M,G)
Mangopannacottaa (L,G)

Avaamme 25.2.2020

Lounas 10,40 €
Kevyt lounas 8,20 €

Lounas sisältää joka päivä vaihtuvia salaatteja, salaattien lisukkeita, keiton, pääruoan lisukkeineen sekä kasvisvaihtoehdon, leipurimme juureen leivottua maalais- ja luomuruisleipää Niittylahden luomutilan jauhoista. Ruokajuomaksi jää- ja makuvettä, kotikaljaa, luomukahvia ja teetä.


TIISTAI 25.2.
Koskenlaskija-punajuurisosekeittoa (L,G) ja yrttikrutonkeja (M)
Yrttistä peruna-juurespaistosta (L,G)
Kasvis-lasagnea (L)
Pariloituja jauhelihapihvejä (*kotimainen jauheliha) ja dijonsinappi-kermakastiketta (L)
Vadelma-suklaamuffinssi (L,G)


KESKIVIIKKO 26.2.
Borcsh-keittoa Roinilan tilan possusta (M,G) ja smetanaa (L,G)
Sitruuna-perunamuussia (L,G)
Luomukvinoa-punajuuripihvejä (L,G)
Voissa paistettuja Pihlajaveden muikkuja (L) ja tsatsiki-kastiketta (L,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G) ja appelsiinivaahtoa (L,G)


TORSTAI 27.2.
Tuorepinaattikeittoa ja maalaismunakasta Kuvalan tilan munista (L,G)
Savulohikiusausta (L,G)
Tuoretomaatti-parmesaanirisottoa (L,G)
Paahdettua kotimaista kananpaistileikettä ja curry-omenakastikettta (L,G)
Pannukakkua (L), marjahilloa (M,G) ja kermavaahtoa (L,G)


PERJANTAI 28.2.
Kalaseljanka (M,G) ja smetanaa (L,G)
Perunagratiinia (L,G)
Linssi-juurespataa (M,G)
Mustaherurakalla glaseerattua Kuvalan tilan possua ja punaviinikastiketta (M,G)
Puolukkavispipuuroa (M) ja vaniljakastiketta (L,G)

Huom. Lounaslistan muutokset ovat mahdollisia!