Kesämenut

Voimassa 20.5.2019 alkaen

Vaihan kesämenu noutopöydästä tarjoiltuna

(min. 15 henkilön ryhmille)


Viheryrttisalaattia ja lime-basilikavinaigrettea (M,G)
Haapasienisalaattia (L,G)
Varhaisperunasalaattia, Kuvalan tilan kananmunia ja nokkosmajoneesia (L,G)
Marinoitua kasvis-kvinoasalaattia ja Jukolan cheddarjuustoa (L,G)
Pikkelöityjä sesongin kasviksia (M,G)
Hiillostettua lohta lasimestarin tapaan ja hyrskykurkkuja (M,G)
Maalaisrilletteä Hauhalan tilan hanhesta ja raparperichutneyta (M,G)
***
Vaihan juureen leivottua yrttifocacciaa ja Siiskosen arinaruisleipää (M) (M)
Kirnuvoita (L)
***

Pääruoaksi

Pippuripaahdettua rotukarjan ulkofilettä ja savupaprikakastiketta (M,G)
Rosmariinivoissa paistettua perunaa (L,G)
Kesäkasvispaistosta (M,G)

TAI

Luomuruispaneroitua siikaa ja kevätsipuli-voikastiketta (L)
Sitruuna-perunakakkua (L,G)
Kesäkasvispaistosta (M,G)
***
Mansikkabritakakkua (L)
Luomukahvia ja haudutettua luomuteetä

33 €

 


Vaihan 3 -ruokalajin kesämenut pöytiin tarjoiltuna

 

Menu I
Korvasienikeittoa ja cappuccinovaahtoa (L,G)
***
Timjamivoissa paistettua Kyyveden kuhaa, tuoretomaattirisottoa, pariloitua parsaa ja fenkolikastiketta (L,G)
***
Suklaamoussea, marinoitua tuoremarjasalaattia ja hunaja-pähkinäkrokanttia (L)

32 €

 

Menu II
Lohiceviche, avokadokreemiä ja versosalaattia (L)
***
Paahdettua Hauhalan tilan hanhenrintaa, porkkana-inkivääripyrettä, perunakakkua ja tummaa calvadoskastiketta (L,G)
***
Raparperi-mantelikakkua, vaniljavanukasta ja mansikkajäätelöä (L)

34 €

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: