Syysmenut

Vaihan syysmenut varattavissa erillistilauksesta.

 

Vaihan syysmenu noutopöydästä tarjoiltuna (min 15 henkilöä)

Viheryrttisalaattia ja hunajavinegretteä (M,G)
Pestolla marinoitua paahtokasvissalaattia ja Jukolan cheddar-juustoa (L,G)
Sesongin sienimunakasrullaa Kuvalan tilan munista (L,G)
Pikkelöityjä piparjuurikurkkuja (M,G)
Viherherukalla graavattua kirjolohta ja punasipulihilloketta (M,G)
Muikku-pekoniterriiniä ja puolukkaa (L,G)
Paahtofilettä kotimaisesta rotukarjasta ja tomaattisalsaa (M,G)
***
Cremolatalla täytettyä Roinilan tilan possun ulkofilettä ja tummaa mustaherukkakastiketta (M,G)
Maa-artisokka-perunaterriiniä (L,G)
Kirsikkatomaatti-syyskasvispaistosta (M,G)
***
Vaihan juureen leivottua yrttifocacciaa (M)
Siiskosen leipomon ruisleipää (M)
Voita (L)
***
Uuniomena-pannacottaa (L,G) ja kaura-suklaacrumblea (L)
Kahvia ja haudutettua teetä

32 €



 

Vaihan 3 -ruokalajin syysmenu pöytiin tarjoiltuna
(toivomme yhtenäistä pääruokavalintaa koko seurueelle)

 

Tryffellillä maustettua maa-artisokkakeittoa ja savumuikkutartar mallasleivällä (L)
***
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja rapu-fenkolivoikastiketta (L)
Punajuuririsottoa(L,G)
Lehtikaali-kasvispaistosta (L,G)

TAI

Pippuripaahdettua Roinilan tilan naudan ulkofilettä, perunafondant,
kurpitsapyrettä ja karamellisoituja juureksia sekä madeirakastiketta (L,G)
***
Syysomena tarte tatin, puolukkavaahtoa ja vanhan ajan vaniljajäätelöä (L)

34 €

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: