Pääsiäinen

VAIHAN PÄÄSIÄISPÖYTÄ
19.-20.4.2019
Pitkäperjantaina ja lankalauantaina
kello 12-16

MENU 26 € / henkilö
LAPSET 4-12 vuotta 12 €

Varaa pöytä



ALKURUOKA
Viheryrttisalaattia ja
granaattiomena-vinaigrettea (M,G)
Vaihan kasvispikkelssiä (M,G)
Kirsikkatomaatti-mozzarellajuustosalaattia ja pestoa (L,G)
Päärynä-punajuurisalaattia (M,G)
Waldorfinsalaattia (L,G) sis.pähkinää
Perinteistä metsäsienisalaattia (L,G)
Savuporo-tuorejuustolla täytettyjä Kuvalan tila munia (L,G)
Pippuripaahdettua rotukarjan paahtofilettä ja
omenachutney (M,G)

KEITTO
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G)
Valkosipulikrutonkeja (M,G)

LEIPÄ
Vaihan juureen leivottua maalaisleipää(M) ja piimälimppua (L)
Siiskosen arinaruisleipää (M)
Voita (L)

PÄÄRUOKA
Yön yli haudutettua mureaa kotimaista karitsanpaistia ja tummaa rosmariinikastiketta (M,G)
Juuresperunapyrettä (L,G)
Melanzane eli parmesaani-kasvisvuokaa (L,G)
Minttuhyytelöä (M,G)

JÄLKIRUOKA
Sitruuna-marenkitorttua (L)
Pääsiäispasha (L,G)
Mämmiä ja vaniljakastiketta (L)
Luomukahvia ja haudutettua luomuteetä



3-RUOKALAJIN PÄÄSIÄISMENU 29 €

21.-22.2019
SUNNUNTAINA JA MAANANTAINA
KLO 12-16



ALKURUOKA
Kuohkeaa parsakeittoa, pekonikrutonkeja ja basilikavaahtoa (L)

PÄÄRUOKA
Pitkään haudutettua kotimaista karitsanpotkaa,
palsternakka-perunapyrettä, pariloituja kauden kasviksia
ja tummaa madeirakastiketta (L,G)

TAI

Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta,
kevätsipulirisottoa ja fenkolivoikastiketta (L,G)

TAI

Herkkutattipastaa, paahdettuja balsamico-juureksia
ja parmesaani-versosalaattia (L)

JÄLKIRUOKA
Suklaa-appelsiinibrownie,
valkosuklaa-rahkaparfait ja tyrnikastiketta (L)



LASTEN 3-RUOKALAJIN PÄÄSIÄISMENU
16 € (4-12 vuotta)

ALKURUOKA
Vihersalaattia, kurkkua, tomaattia, vesimelonilohkoja,
rapeita juures- ja perunalastuja, dippikastiketta (L,G)

PÄÄRUOKA
Lehtipihvi kotimaisesta rotukarjan ulkofileestä, maustevoi
maalaisranskalaisia ja pariloituja kauden kasviksia

TAI

Voissa paistettua kirjolohta,
perunamuussia, pariloituja kauden kasviksia
ja kermaviilikastiketta

JÄLKIRUOKA
Suklaa- ja vaniljajäätelöä, mansikkakastiketta (L,G)

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: