Pääsiäispöytä

VAIHAN PÄÄSIÄISPÖYTÄ
19.-20.4.2019
Pitkäperjantaina ja lankalauantaina
kello 12-16

MENU 26 € / henkilö
LAPSET 4-12 vuotta 12 €

Varaa pöytä



ALKURUOKA
Viheryrttisalaattia ja
granaattiomena-vinaigrettea (M,G)
Vaihan kasvispikkelssiä (M,G)
Kirsikkatomaatti-mozzarellajuustosalaattia ja pestoa (L,G)
Päärynä-punajuurisalaattia (M,G)
Waldorfinsalaattia (L,G) sis.pähkinää
Perinteistä metsäsienisalaattia (L,G)
Savuporo-tuorejuustolla täytettyjä Kuvalan tila munia (L,G)
Pippuripaahdettua rotukarjan paahtofilettä ja
omenachutney (M,G)

KEITTO
Luomu maa-artisokkakeittoa (L,G)
Valkosipulikrutonkeja (M,G)

LEIPÄ
Vaihan juureen leivottua maalaisleipää(M) ja piimälimppua (L)
Siiskosen arinaruisleipää (M)
Voita (L)

PÄÄRUOKA
Yön yli haudutettua mureaa kotimaista karitsanpaistia ja tummaa rosmariinikastiketta (M,G)
Juuresperunapyrettä (L,G)
Melanzane eli parmesaani-kasvisvuokaa (L,G)
Minttuhyytelöä (M,G)

JÄLKIRUOKA
Sitruuna-marenkitorttua (L)
Pääsiäispasha (L,G)
Mämmiä ja vaniljakastiketta (L)
Luomukahvia ja haudutettua luomuteetä

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: