Vaihan Vappuaaton menu ja Vappubrunssi

TIISTAINA 30.4.2019 KLO 15-21
VAPPUAATON MENU 29 € / HENKILÖ

VARAA PÖYTÄ

Alkuruoka
Vaihan tapaslautanen:
Viheryrttisalaattia ja puolukkakastiketta (M,G), balsamico marinoituja luomupunajuuria, pähkinää ja Jukolan cheddar-juustoa (L,G), herkkutatti-krostini Vaihan juureen leivottuun maalaisleipään ja omenachutney (L), tillimarinoituja Puulan savumuikkuja, sitruunaa ja hyrskykurkkuja (M,G), kylmäsavustettua lohta ja pikkelöityjä vihanneksia (M,G), Roinilan tilan maalaispalvia, yrttiöljyssä marinoituja kirsikkatomaatteja ja aiolia (L,G)

Pääruoka
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta (L,G)
kermaista herkkutattikastiketta, kasvis-perunapaistosta
TAI
Glaseerattua Kuvalan tilan possunkylkeä (L,G)
bbq-kastiketta, maalaisperunaa,
paahdettuja uunijuureksia ja juurespyrettä

Jälkiruoka
Crème brûlée ja vadelmasorbettia (L,G)



VAPPUBRUNSSI
KESKIVIIKKONA 1.5.2019 KLO 11-15

27 € / lapset 4-12 vuotta 14 €

VARAA PÖYTÄ

 

Viheryrttisalaattia ja kevätsipulivinaigrettea (M,G)
Cashewpähkinä-parsalaattia (M,G)
Bratwursti-maalaisperunalaattia (M,G)
Pinaatti-mozzarella-kevätsipulifritata Kuvalan tilan munista (L,G)
Savulohi-tuulihattuja (L)
Lasimestarin silliä (M,G)
Yrttimarinoitua kotimaista kananrintaa ja sitruuna-timjamimajoneesia (M,G)
***
Vaihan juureen leivottua focacciaa ja paahdettua valkosipulituorejuustolevitettä (L)
Juustomuffinsseja ja savupaprikavoita (L)
***
Mausteisia Vaihan lihapullia Roinilan tilan lihasta ja tuoretomaattikastiketta (L)
Leppäsavustettua kotimaista possunkassleria ja punaviini-pekonikastiketta (M,G)
Pariloituja portobello -sieniä, paprikaa ja kesäkuspitsaa (M,G)
***
Vaihan minirahkamunkkeja (L)
Lakritsi-vadelmamoussekakkua (L)
***
Simaa, kahvia ja teetä

 

Lue Eviran Oivahymy -tarkistusraportti: