Katso viikon lounaat

Tapahtumapäivät

31.3.2025 - 4.4.2025

Tapahtuma-aika

klo 10:30-15 Asema • 10:30-14 Pormestari • 10:30-13:30 Savo

Tapahtumapaikka

Vaiha-ravintolat

Lounaslista

Vaiha Asema ma-pe 10:30-15 
Pormestari ma-pe 10:30-14, la 11-14 
Vaiha Savo ma-pe 10:30-13:30

VAIHA SAVON, VAIHA ASEMAN JA PORMESTARIN LOUNASHINNAT:

LOUNAS 13,70 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kahta eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja) 
KOTIRUOKALOUNAS 11,50 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kotiruokalounaan pääruokavaihtoehdon lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi kotikalja) 
KEVYT LOUNAS 10,50 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja) 
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -10 % (etu ei koske kevytlounasta, eikä take away -lounasta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) 

LASTEN RUOKAILU VAIHASSA
Lapset 4-12 vuotta 7€
Alle 4 -vuotiaat 3,50€

TAKE AWAY -HINNASTO
Take away -lounas ilman keittoa 13 €
Take away -koko lounas 14 €
Hinnat sisältävät kertakäyttöastiat

Paperikassi 0,50 €

MAANANTAI 31.3.
Kuohkeaa kukkakaalisosekeittoa (L,G)
Hunajaglaseerattua Kuvalan tilan grillikylkeä punaviinikastikkeessa (M,G)
Kotiruoka: Broileri-mozzarellajuustolasagnea (L)
Uunipaahdettuja lohkoperunoita (M,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Mansikka-jogurttipannacottaa (L,G)

TIISTAI 1.4.
Kermaista maa-artisokkasosekeittoa (L,G)
Fish and chips eli rapeaa kalaleikettä ja sitruunamajoneesia (M)
Kotiruoka: Yrttiliemessä haudutettua possunkassleria sinappi-kermakastikkeessa (L,G)
Ranskalaisia (M,G)
Uunijuureksia (M,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G)

KESKIVIIKKO 2.4.
Lohiseljanka (M,G)
Jauhelihapannupihviä, karamellisoitua sipulia ja kermakastiketta (L,G)
Kotiruoka: Paahdettua suomalaista broilerinpaistiketta ja satay-kastiketta (sis.pähkinä) (L,G)
Perunamuussia (L,G)
Pinaattiohukaisia ja puolukkahilloa (L)
Omena-toscapiirakkaa (L) sis. manteli

TORSTAI 3.4.
Metsäsienikeittoa (L,G)
Cajun paahdettua suomalaista kirjolohta lime-yrttivoikastikkeessa (L,G)
Kotiruoka: Gulassipataa suomalaisesta naudanpaistista (M,G)
Paahdettua persiljaperunaa (L,G)
Valkoviinivoissa haudutettuja kasviksia (M,G)
Rikkaat ritarit, marjahilloa ja vaniljakastiketta (L)

PERJANTAI 4.4.
Porkkana-inkiväärisosekeittoa (L,G)
Crispy chicken eli frittikanaa ja aiolia (M)
•Gluteeniton vaihtoehto keittiöstä
Jauhelihapannupizzaa talon tapaan (L)
Aurajuustoperunoita (VL,G)
Ratatouillekasviksia (M,G)
Lakritsapannacottaa (L,G)