Vaiha lounaat Pormestarissa, Asemalla ja Savossa

Pormestari lounas

Arkisin klo 10.30-14

MAANANTAI 28.11.
Tomaattikeittoa (L,G)
Paahdettua suomalaista kananfilettä omena-currykastiketta (L,G)
Suppilovahverorisotolla täytetty ja emmentaljuustolla gratinoitu pinaattilettu (L)
Juuresperunateriiniä (L,G)
Välimerellistä kasvispaistosta (M,G)
Korvapuusti-omenavanukasta (L)

TIISTAI 29.11.
Lohiseljanka (M,G)
Pormestarin jauhelihamureketta pekoni-kermakastikkeessa (L)
Pulled pork Kuvalan tilan possusta ja bbq-kastiketta (M,G)
Pinaatti-kasvismunakasta (L,G)
Voipottua (L,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G)

Keskiviikko 30.11.
Tuorepinaattikeittoa ja keitettyjä Paunolan tilan munia (L)
Broilerileikettä bearnaisekastikkeessa (L)
Jauhelihabolognesekastiketta ja spagettia sekä parmesaania (L)
Paahdettua bataattia ja maalaisperunaa (M,G)
Hedelmäistä kasviswokkia (M,G)
Kauraomenapaistosta ja vaniljakermaa (L)

1.12. Torstai
Perinteistä lihakeittoa (M,G)
Voissa paistettuja ja ruisjauhoissa leivitettyjä Puulan muikkua sekä kermaviili-tillikastiketta (L)
Butter chicken eli mausteista voikanaa (L,G)
Perunapyrettä (L,G)
Voissa höyrytettyjä sesonginkasviksia (L,G)
Puolukkavispipuuroa (M,G) ja vaniljakastiketta (L,G)

2.12. Perjantai
Kermaista kalakeittoa (L)
Voissa paistettu possunsinitzel pippurikermakastikkeessa (L)
Juustogratinoitu Jauheliha-kasvis-tortilla, tomaattisalsaa ja creme fraiche (L)
Valkosipulikermaperunat (L,G)
Paahtojuureksia (M,G)
Artesaanileipurin porkkanakakkua ja appelsiini-tuorejuustoa (L) sis. pähkinä

Asema lounas

Arkisin klo 10.30-15

28.11. Maanantai
Sammettista katkarapukeittoa (L,G)
Vaihan jauhelihapullia rosmariini-kermakastikkeessa (L)
Pestokanapastaa (L) sis.pähkinä
Perunamuussia (L,G)
Rucola-paprika-kurpitsapaistosta (L)  
Banaani-vadelmarahkaa (L,G)

29.11. Tiistai
Myskikurpitsakeittoa (L,G)
Karamellipossua Kuvalan tilan mureasta possusta ja teriyaki-seesamsiemenkastiketta (M,G)
Pinaatti-fetakuorrutettua uunikalaa (L,G)
Valkosipuliöljyssä paahdettua viipalepottua (M,G)
Provencelaista kasvispaistosta (M,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G)

30.11. Keskiviikko
Tuorepinaattikeittoa ja keitettyjä Paunolan tilan munia (L,G)
Broilerileikettä bearnaisekastikkeessa (L)
Jauhelihabolognesekastiketta ja spagettia sekä parmesaania (L)
Paahdettua bataattia ja maalaisperunaa (M,G)
Hedelmäistä kasviswokkia (M,G)
Kauraomenapaistosta ja vaniljakermaa (L)

1.12. Torstai
Perinteistä lihakeittoa (M,G)
Voissa paistettuja ja ruisjauhoissa leivitettyjä Puulan muikkua sekä kermaviili-tillikastiketta (L)
Butter chicken eli maustettua voikanaa (L,G)
Perunapyrettä (L,G)
Voissa höyrytettyjä sesonginkasviksia (L,G)
Puolukkavispipuuroa (M) ja vaniljakastiketta (L,G)

2.12. Perjantai
Kermaista kalakeittoa (L,G)
Voissa paistettu possunsinitzel pippurikermakastikkeessa (L)
Juustogratinoitu Jauheliha-kasvis-tortilla, tomaattisalsaa ja creme fraiche (L)
Valkosipulikermaperunat (L,G)
Paahtojuureksia (M,G)
Artesaanileipurin porkkanakakkua ja appelsiini-tuorejuustoa (L) sis. pähkinä

Savo lounas

Arkisin klo 10.30-14

28.11. Maanantai
Sammettista katkarapukeittoa (L,G)
Vaihan jauhelihapullia rosmariini-kermakastikkeessa (L)
Pestokanapastaa (L) sis.pähkinä
Perunamuussia (L,G)
Rucola-paprika-kurpitsapaistosta (L)  
Banaani-vadelmarahkaa (L,G)

29.11. Tiistai
Myskikurpitsakeittoa (L,G)
Karamellipossua Kuvalan tilan mureasta possusta ja teriyaki-seesamsiemenkastiketta (M,G)
Pinaatti-fetakuorrutettua uunikalaa (L,G)
Valkosipuliöljyssä paahdettua viipalepottua (M,G)
Provencelaista kasvispaistosta (M,G)
Kuningatarmarjakiisseliä (M,G)

30.11. Keskiviikko
Tuorepinaattikeittoa ja keitettyjä Paunolan tilan munia (L,G)
Broilerileikettä bearnaisekastikkeessa (L)
Jauhelihabolognesekastiketta ja spagettia sekä parmesaania (L)
Paahdettua bataattia ja maalaisperunaa (M,G)
Hedelmäistä kasviswokkia (M,G)
Kauraomenapaistosta ja vaniljakermaa (L)

1.12. Torstai
Perinteistä lihakeittoa (M,G)
Voissa paistettuja ja ruisjauhoissa leivitettyjä Puulan muikkua sekä kermaviili-tillikastiketta (L)
Butter chicken eli maustettua voikanaa (L,G)
Perunapyrettä (L,G)
Voissa höyrytettyjä sesonginkasviksia (L,G)
Puolukkavispipuuroa (M) ja vaniljakastiketta (L,G)

2.12. Perjantai
Kermaista kalakeittoa (L,G)
Voissa paistettu possunsinitzel pippurikermakastikkeessa (L)
Juustogratinoitu Jauheliha-kasvis-tortilla, tomaattisalsaa ja creme fraiche (L)
Valkosipulikermaperunat (L,G)
Paahtojuureksia (M,G)
Artesaanileipurin porkkanakakkua ja appelsiini-tuorejuustoa (L) sis. pähkinä