Tapahtumapäivät
7.4.2025 - 11.4.2025
Tapahtuma-aika
klo 10:30-15 Asema • 10:30-14 Pormestari • 10:30-13:30 Savo
Tapahtumapaikka
Vaiha-ravintolat
Lounaslista
VAIHA SAVON, VAIHA ASEMAN JA PORMESTARIN LOUNASHINNAT:
LOUNAS 13,70 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kahta eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)
KOTIRUOKALOUNAS 11,50 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kotiruokalounaan pääruokavaihtoehdon lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi kotikalja)
KEVYT LOUNAS 10,50 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -10 % (etu ei koske kevytlounasta, eikä take away -lounasta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)
LASTEN RUOKAILU VAIHASSA
Lapset 4-12 vuotta 7€
Alle 4 -vuotiaat 3,50€
TAKE AWAY -HINNASTO
Take away -lounas ilman keittoa 13 €
Take away -koko lounas 14 €
Hinnat sisältävät kertakäyttöastiat
Paperikassi 0,50 €
MAANANTAI 7.4.
Tuoretomaattikeittoa (L,G)
Metsästäjänleike: Paneroitua suomalaista porsaanfilettä herkkusienikastikkeessa (L)
* Gluteeniton vaihtoehto keittiöstä
Kotiruoka: Broileri-pekonipastaa (L)
Grilliperunoita (M,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Uuniomenarahkaa (L,G)
TIISTAI 8.4.
Kermaista kalakeittoa (L,G)
Paahdettua kanakebabbia paprikakastikkeessa (M,G) sekä tsatsiki-kastiketta (L,G)
Kotiruoka: Jauheliha-kaalikääryleitä paistinkastikkeessa ja puolukkahilloa (L,G)
Paahdettuja lohkoperunoita (M,G)
Pariloituja kasviksia (M,G)
Leipurimme suklaamuffinssi (L)
KESKIVIIKKO 9.4.
Pinaattikeittoa ja keitettyjä kananmunia (L,G)
Grillattua suomalaista porsaan sisäfilettä pippurikermakastikkeessa (L,G)
Kotiruoka: Keittiömme tekemiä jauhelihapullia ja "mummon" ruskeaakastiketta (L)
*gluteeniton vaihtoehto keittiöstä
Uunipaahdettuja pestoperunoita (L,G)
Uunijuureksia (M,G)
Puolukkavispipuuroa (M) ja vaniljakastiketta (L,G)
TORSTAI 10.4.
Lempeää kanakeittoa (L,G)
Gremolatalla kuorrutettua puna-ahvenfilettä ja valkoviinivoikastiketta (L)
Kotiruoka: Emmentaljuustolla kuorrutettua perinteistä uunimakkaraa (L,G)
Perunamuussia (L,G)
Pinaatti-kasvispaistosta (M,G)
Pannukakkua ja marjahilloa (L)
PERJANTAI 11.4.
Tuoreparsakeittoa (L,G)
Grillattut kanavartaat ja romescokastiketta (L,G) sis. pähkinä
Kotiruoka: Cheddarjuustolla gratinoituja possuburrittoja ja tomaattisalsaa (L)
Perunagratiinia (L,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Jälkiruokapöytä