Tapahtumapäivät
10.3.2025 - 14.3.2025
Tapahtuma-aika
klo 10:30-15 Asema • 10:30-14 Pormestari • 10:30-13:30 Savo
Tapahtumapaikka
Vaiha-ravintolat
Lounaslista
VAIHA SAVON, VAIHA ASEMAN JA PORMESTARIN LOUNASHINNAT:
LOUNAS 13,70 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kahta eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)
KOTIRUOKALOUNAS 11,50 € (sis. keiton, runsaan salaattipöydän, leipurin leivät, kotiruokalounaan pääruokavaihtoehdon lisukkeineen, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi kotikalja)
KEVYT LOUNAS 10,50 € (sis.runsaan salaattipöydän, päivän keitto, leipurin leivät, jälkiruoka, kahvi/tee, jäävesi, kotikalja)
SENIORILOUNAS eläkeläiskortilla -10 % (etu ei koske kevytlounasta, eikä take away -lounasta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)
LASTEN RUOKAILU VAIHASSA
Lapset 4-12 vuotta 7€
Alle 4 -vuotiaat 3,50€
TAKE AWAY -HINNASTO
Take away -lounas ilman keittoa 13 €
Take away -koko lounas 14 €
Hinnat sisältävät kertakäyttöastiat
Paperikassi 0,50 €
MAANANTAI 10.3.
Lempeää kanakeittoa (M,G)
Pippuripaahdettua ylikypsää naudan entrecôtea punaviini-rosmariinikastikkeessa (M,G)
Kotiruoka: Cheddarjuustolla kuorrutettua uunilenkkiä (L,G)
Perunamuussia (L,G)
Pestokasviksia (L,G)
Appelsiini-suklaamoussea (L,G)
TIISTAI 11.3.
Paahdettua myskikurpitsasosekeittoa (L,G)
Pariloitua suomalaista broilerinfilettä curry-kookoskastikkeessa (L,G)
Kotiruoka: Siideripossua ylikypsästä possunpaistista (L,G)
Tuoretomaattirisottoa (L,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Marjakiisseliä (M,G)
KESKIVIIKKO 12.3.
Metsäsienikeittoa (L,G)
Paistettua suomalaista kirjolohta tilli-smetanakastikkeessa (L,G)
Kotiruoka: Jauheliha-mozzarellajuustolasagnea (L)
Juures-perunapyttipannua (L,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Kuohkeaa suklaa-banaanivispipuuroa (L)
TORSTAI 13.3.
Vichy soisse eli ranskalaista purjo-perunasosekeittoa (L,G)
Possunleikettä suomalaisesta possunfileestä ja dijonsinappi-kermakastiketta (L)
Kotiruoka: Rapeaa kalaleikettä ja remouladekastiketta (L)
*Gluteeniton vaihtoehto keittiöstä
Lohkoperunoita (M,G)
Uunijuureksia (M,G)
Saaristolaispannukakkua ja omenahilloketta (L)
PERJANTAI 14.3.
Juustoista parsakaalikeittoa (L,G)
Souvlaki: Grillatuja lihavartaita suomalaisesta possusta ja naudasta paprikakastikkeessa (M,G) sekä aiolia (L,G)
Kotiruoka: Kanaburritos ja tuoretomaattisalsaa (L)
Perunamuussia (L,G)
Kasvispaistosta (M,G)
Jälkiruokapöytä